Walle blir ny delägare på Heja!

Efter fyra år som vd blir nu Mattias Walfridsson även delägare i Brand experiencebyrån Heja!.

– Det känns väldigt roligt, en extra sporre. Samtidigt är det ett självklart bevis för min tro på Hejas fortsatta utveckling, säger Mattias Walfridsson

Heja! grundades 2003 och har sedan dess kommit att bli en välbekant aktör med flera uppmärksammade kunduppdrag. I höst är byrån exempelvis aktuella med Change the game och Umeågalan. I dag ägs byrån av Mattias Önell – via koncernen Norrland 2.0 – Ann Jacobsson och Olov Eriksson, kundansvariga projektledare på Heja samt nu också av vd:n, Mattias Walfridsson.

– Engagemang är en viktig del av vår affärsidé och grundbulten i hur vi arbetar. Att vara delägare hos oss är ett kvitto på ett starkt engagemang i vårt företag, våra uppdrag och vår bransch, säger Ann Jacobsson och fortsätter:

– Vi är alla superglada över att Mattias nu är med på tåget. Inte bara som vd, utan nu även som delägare.

Huvuddelen av byråns uppdrag kommer från norrländska företag och organisationer, samtidigt som siktet framöver är att bredda den geografiska marknaden. Tidigare i år genomförde dessutom byrån prestigeuppdraget att arrangera den nationella branschgalan Gyllene Hjulet i Stockholm.

– Vi kommer att ha kvar vårt fokus i norr men planerar att växa både lokalt och på den nationella marknaden. Det är en del riktigt spännande projekt på gång samtidigt som vi växer och breddar vårt erbjudande. säger Mattias Walfridsson och avslutar:

– För oss är det otroligt viktigt att inte göra avkall på det som vi verkligen brinner för, att skapa varumärkesupplevelser som gör skillnad, och det ska vi fortsätta att göra med Umeå som vår bas.

Läs gärna mer om Heja!: Heja! Walle

Mattias Önell
Grundare
+4670 3218403
mattias@norrland2.nu

Affärsutvecklare X
Är det du?
Ring +4670 3218403
mattias@norrland2.nu

En idé att utveckla?
Ring +4670 3218403

Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?