Oddo – Mer oumpf till branschen

Nu kraftsamlar vi.

Expertbyråerna Heja!, Punkt PR och Huxflux får en koncermamma med namnet Oddo. För att säkerställa positiv utveckling och tillväxt tillför vi sex medarbetare till organisationen som både ska underlätta för kunderna och framtida talanger som vill vara en del av gruppen.

Sofia Westerlund, som tidigare var vd på Punkt PR, kliver in som koncernchef och vd i Oddo. Anders Granberg, tidigare Heja eventbyrå, blir idé-, koncept- och designansvarig och Christer Nederstedt, som också kommer från en roll hos Heja eventbyrå, blir försäljningsansvarig i bolaget. Nadja Lindgren, tidigare Halleluja, tillträder som kundansvarig projektledare den 1 januari 2019. Mattias Önell, grundare av Heja eventbyrå, Punkt PR, Halleluja och Huxflux, tar rollen som strateg och Ida Hjärtström Baudin blir ekonomiansvarig i Oddo.

– Vi vill skapa kundvärde i form av effekt. Det gör vi genom att samla olika typer av experter med fokus inställt på kunden. Så har vi alltid tänkt i vår grupp och nu skapar vi en övergripande organisation och verksamhet som ska ta oss vidare på resan, säger Sofia Westerlund, nybliven koncernchef och vd i Oddo.

Verksamheten för den nya organisationen i Oddo går ut på att hjälpa expertgruppens kunder att skräddarsy rätt team utifrån deras behov, att hjälpa befintliga byråer i gruppen med utvecklingsfrågor samt att välkomna nya byråer och talanger till gruppen.

– Vi vet att byråbranschen har förändrats markant. Idag handlar det mycket mer om att på olika sätt komplettera kunden med rätt typ av expertis. Spetsig talang och smidiga arbetssätt för att leverera effekt och driva deras affär. Vi ser fortsatt fram emot att bygga vår talangfabrik här uppe i Umeå och att jobba vidare med våra kunder runt om i världen, fortsätter Sofia Westerlund.

Spännande tider tycker vi. Viktigt för oss och viktigt för Norrland.

Mattias Önell
Grundare
+4670 3218403
mattias@norrland2.nu

Affärsutvecklare X
Är det du?
Ring +4670 3218403
mattias@norrland2.nu

En idé att utveckla?
Ring +4670 3218403

Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?