Huxflux fick vi tillskott i familjen!

Kommunikationsbranschen förändras. Och vi med den.

Vi ser en tydlig förändring där byråerna blir mindre, bättre positionerade och satsar på expertis. Det är en bra utveckling. Kunderna får mer valuta för pengarna och kundernas kunder får sina behov tillgodosedda i allt större grad.

I och med det får storbyråerna det allt jobbigare att hävda sin position, speciellt när man tvingats bli generalister för att täcka upp timmarna på sina anställda. En duktig marknadsstrateg ska även agera PR-konsult samtidigt som den ska klara av att rigga event och jobba fram sponsringsstrategier. Det säger sig själv att det är svårt att bli riktigt duktig på nått i det fallet.

Vår filosofi har alltid varit att utveckla experter. Inte generalister. Konsekvensen är att vi har flera byråer med olika inriktningar och positioner på marknaden. Vi kompromissar aldrig med kvalitén och håller oss trogen till det vi är duktiga på. Det ger bästa effekten för våra kunder och vi har kul på vägen.

Men vi är inte färdiga eller nöjda. Alls. Vi har bara startat.

I steget att bygga ut vår expertisflotta startar vi nu (tillsammans med veteranerna Stefan Gillblad och Olof Rogbrandt) Huxflux – en renodlad produktionsbyrå som levererar smidiga kvalitetsproduktioner.

Under alla våra år i branschen har vi stött på kunder med extrem huvudvärk orsakat av deras produktionsbehov inom tryck, rörligt och digitalt. Ibland vill man ha någon som löser exakt det man begär. Smidigt, snabbt, på tid och budget. Inget annat.

Umeå och Stockholm. Här är huvudvärkspillret!

www.huxflux.nu

Mattias Önell
Grundare
+4670 3218403
mattias@norrland2.nu

Affärsutvecklare X
Är det du?
Ring +4670 3218403
mattias@norrland2.nu

En idé att utveckla?
Ring +4670 3218403

Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?